Inapoi sus
Regiunea de ski Zillertal
esti aici : Ski in Austria // Zillertal

Regiunea de ski Zillertal

 

Zillertal – Tux este cea mai mare regiune de ski si snowboard din valea tiroliana Ziller. Regiunea Zillertal se poate lauda ca a reusit sa pastreze caracterul specific satelor austriece, si in acelasi timp sa fie si una din cele mai cautate regiuni din ski din Alpii austrieci. 

In regiune gasiti 11 statiuni independente si foarte apropiate cu peste 500 de kilometri de partii perfecte, deservite de 169 de instalatii de transport pe cablu si 26 de ski buss-uri. Sezonul de ski dureaza din luna noiembrie pana in luna aprilie. Una din cele mai mari atractii a regiunii este ghetarul Hintertux, cu 42 de kilometri de partii, si unde se poate schia tot anul.

Ce am insemnata statiune din regiune este Zillertal Arena cu peste 3000 de rute, astfel legate intre ele incat schiorul sa aiba posibilitatea de a parcurge cat mai multe dintre ele. Cu ajutorul Zillertal Superskipass aveti posibilitatea de a intra pe toti cel 640 km de partii de ski si snowboard. Tot acest skipass este valabil si pe partiile de pe ghetarul Hintertux.

11 statiuni, peste 500 km de partii,   169 instalatii de ski


Vezi harta cu statiunile din zona Zillertal in frmat mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Statiuni din regiunea de ski Zillertal

 
 

Ne gasesti si pe