Inapoi sus
Regiunea de ski Zell am See-Kaprun
esti aici : Ski in Austria // Zell am See Kaprun

Regiunea de ski Zell am See-Kaprun

 

Statiunile  Zell am See – Schmittenhohe, Kaprun – Maiskogel si ghetarul Kitzseinhorn formeaza Europa Sportregion, una din cele mai renumite si frumoase regiuni de ski din zona Salzburgului, si care a gazduit pe parcursul anilor o multime de concursuri de talie mondiala. In aceasta regiune gasim un total de 130 kilometrii de partii. Partiile din zona ghetarului Kitzsteinhorn sunt practicabile pe tot parcursul anului, iar in cazul ninsorilor reduse sunt puse in functionare numeroase tunuri de zapada.

Zell am See este regiunea preferata a celor pasionati de ski din intreaga lume, fiind denumita si „paradisul skiorilor”. Regiunea Kaprun – Maiskogel este mai mica, situata intre 766-1766 de metri, si detine in jur de 15 kilometri de partii care sunt echipate cu 2 telegondole , 1 telecabina si 6 teleschiuri. Tot aici puteti gasi una din cele mai lungi partii din regiune, cu o lungime de 7 kilometri. Majoritatea partiilor de aici sunt de un nivel mediu sau usor.

In zona ghetarului Kitzsteinhorn gasim numeroase partii si piste de diferite marimi si dificultati. Incepatorii au posibilitatea de a se acomoda cu acest sport pe platoul ghetarului, iar avansatii pot folosi una din numeroasele partii rosii existente. Aici gasim un total de 40 de kilometri de partii.

9 instalatii de ski, peste 130 km de partii, 7 kilometri cea mai lunga partie


Vezi harta ski zona Zell am See - Kaprun Austria versiune mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Statiuni din regiunea de ski Zell am See-Kaprun

 
 

Ne gasesti si pe