Inapoi sus
Regiunea de ski Ischgl
esti aici : Ski in Austria // Ischgl

Regiunea de ski Ischgl

 

Regiunea Ischgl se intinde atat in zona austriaca cat si in zona elvetiana, granita dintre cele doua tari fiind undeva la mijlocul partiilor. Cea mai mare parte a zonelor in care se poate practica skiul se afla la o altitudine de 2000m – 2800m, astfel incat sezonul de ski incepe in luna noiembrie si se termina abia in luna mai. Datorira acestei altitudini si a conditiilor meteo excelente, regiunea Ischgl este o destinatie ce o recomandam atat incepatorilor( varful Idjoch) cat si celor profesionisti( varful Pardatschgrat) sau semi-profesionisti ( varful Palinkopf).

In Ischgl lungimea totala a partiilor este de 235 kilometrii, acestea fiind impartite in mai multe grade de dificultate precum : partiile albastre, cu un grad scazut de dificultate si care insumeaza 38 de kilometrii; 132 de kilometrii de partii cu un grad mediu de dificultate si 45 de kilometrii de partii negre, cu un grad ridicat si foarte ridicat de dificultate. Accesul pe aceste partii se face foarte usor, zona dispunand de 2 telecabine, 3 gondole si 23 de telescaune.

In Ischgl puteti gasi si unul din cele mai moderne si bine amenajate snowparcuri din Europa, dotat cu numeroase trambuline si halfpipe-uri. Pentru copii aveti la dispozitie o pista de sanius cu o lungime de 7 kilometri.

2800 m altitudine, peste 235 km de partii,   28instalatii de ski


Vezi harta cu statiunile din zona Ischgl in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Statiuni din regiunea de ski Ischgl

 
 
 

Ne gasesti si pe