Inapoi sus
Telfes, Austria
Statiunea de ski Telfes din Austria
esti aici : Ski in Austria // Stubaital // Telfes

Statiunea de ski Telfes din Austria

 

Statiunea de ski Telfes este potrivita mai ales pentru skiorii medii si snowboarderi. Frumosul sat tirolian este situat chiar langa trecatoarea Brenner in faimoasa Vale Stubai, una din cele mai reprezentative regiuni din Tirol. Sunt 4 zone schiabile in vale, inclusiv ghetarul Stubai, care sunt accesibile cu ski-busul si mijloace de transport pe cablu, toate oferind zapada garantata. Detinand 140 km de partii, mare parte din ele la mare inaltime, aceasta statiune este recomandata tuturor pasionatilor de schi, indiferent de nivelul abilitatilor.

Statiunea Telfes se afla la o inaltime de 950 metri, avand la 920 ce mai joasa pista si la 2000 de metri cel mai inalt lift. Inlatimea maxima pe verticala atinsa este de 1080 de metri. Statiunea Telfes face parte din Innsbruck Glacier Ski/Stubai SuperSki Area si are acces la 7 piste individuale, deservite de 7 ski lift-uri.

Accesul in statiunea de ski Telfes

Exista trei aeroporturi, la numai doua ore de condus , astfel incat, weekendurile si vacantele rezervate schiului sau pauzele pentru snowboard pot fi cu usurinta realizate. Cel mai apropiat aeroport este  Innsbruck Airport, la doar o ora de mers cu masina in conditii de drum bune.

Cu masina : Autostrada A12 - autostrada A13 Brenner - urmariti iesirea de pe autostrad in Schönberg/Stubai - drumul federal Mieders - urmariti iesirea de pe drum in Telfes
Cu trenul
: Statia din Innsbruck - dupa care veti lua trenul Stubaital sau autobusul spre Telfes

Pistele de ski din statiunea Telfes

Pistele din statiunea de ski Telfes sunt potrivite pentru toate abvilitatile de la incepator la experti. In plus fata de schiatul in statiunea Telfes (7 km de piste si partii de schi), Lift Pass-ul din apropiere va da oportunitatea sa schiati sau sa faceti snowboard in alte statiuni din cadrul Innsbruck Glacier Ski/Stubai SuperSki: Fuipmes, Igls si Neustift im Stubaital. Capacitatea ski lifturilor din statiunea este de 7200 de persoane pe ora, statiunea fiind deservita de 7 ski lifturi moderne.

  • 2 partii de ski pentru incepatori
  • 7 partii de ski pentru cei cu abilitati medii
  • 1 partie de ski cu grad sporit de dificultate, pentru experti

Alte informatii despre statiunea de ski Telfes

  • 20 km - cross country trails(trasee incrucisate)
  • aveti la dispozitie un tren alpin sau autobus pentru excursie la Innsbruck
  • printre activitatile care le puteti face aici sunt : sanius, plimbari cu sania trasa de cai, piscina interioara(intrare gratuita cu Super Ski lift pass), tenis, centru de relaxare aquarena cu piscina interioara si in aer liber, centru de fitness
  • aproximativ 100 km de trasee pentru drumetii de iarna
 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Statiuni din regiunea de ski Stubaital

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe