Inapoi sus
Ischgl, Austria | Flickr.com
Statiunea de ski Pfunds din Austria
esti aici : Ski in Austria // Ischgl // Pfunds

Statiunea de ski Pfunds din Austria

 

Statiunea de ski Pfunds este situata la o altitudine de 970m, si ofera diverse sporturi si evenimente de divertisment si sportive, precum si o locatie pitoreasca, in vaile  Alpilor de est. Defileul Radurschelklamm este recomandat pentru cei cu o conditie fizica medie, iar parcul cu pasari si Fischeralm sunt chiar si mai usor de parcurs.

Statiune de ski Pfunds este situata central in Oberinntal (Tiroler Oberland). Acesta statiune este localizata in apropierea Elvetiei si are o excelenta conexiune cu pantele ghetarului Kaunertal si zona de ski Fendels.

Partiile din statiunea de ski Pfunds

Cea mai importanta zona de ski din Pfunds este  Serfaus-Fiss-Ladis cu 185 km de pante. Exista trei mari statiuni de ski din Oberinntal: Serfaus-Fiss-Ladis (de departe cea mai mare) - Kaunertal - Regiunea de ski Venet -6 skipas (Serfaus-fiss-Ladis, Venet, Nauders, Fendels si Kaunertal) este o alegere grozava pentru cei care doresc sa se bucure de pistele de ski din intreagul Oberinntal. Snowboarderii si freeridersii se pot distra in Serfaus, Fiss si Ladis.

Exista doua mari funpark-uri si boardercross- uri. Incepatorii pot apela la una din scolile de ski aflate aici, fiecare scoala dispunand de aproximativ 30 de instructori de ski de o inalta pregatire profesionala.

Activitati in statiunea de ski Pfunds

Activitatile care va stau la dispozitie in Pfunds includ cros de schi, pescuit, parapanta, caiac/canoe, catarari, rafting, calarie, etc. Zonele de ski Silvretta Arena Samnaun/Ischgl, Reschenpass, Serfaus-Fiss-Ladis, Fendels, Ghetarul Kaunertaler si Bad Scuol se afla la scurta distanta si sunt usor accesibile. Va puteti bucura de o multime de baruri, cafenele si restaurante. Va recomandam sa vizitati restaurantul haus Bambi, un restaurant cu o bucatarie tiroliana autentica.

Principalele obiective din Pfunds: Turnul Inn, Podul Inn, Podul Kajetansbrücke.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Ischgl

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe