Inapoi sus
Statiunea de ski Kirchberg din Austria
esti aici : Ski in Austria // Kitzbuhel // Kirchberg

Statiunea de ski Kirchberg din Austria

 

Aflat in  inima Alpilor Kitzbuhel, fermecatorul sat Kirchberg asteapta turistii si fanii skiului pentru o vacanta de neuitat. Satul Kirchberg este situat la doar 6 km de Kitzbuhel si este concurentul sau mai mic - un loc confortabil, prietenos si plin de viata.  Statiunea de ski Kirchberg este situata la 860 m deasupra nivelului marii, iar  sezonul de ski dureaza de la mijlocul lunii decembrie pana in aprilie. Din statiunea Kirchberg  aveti acces  direct spre  Hahnenkamm si Kitzbüheler Horn, cu 160 km de partii schiabile.

Daca sunteti  snowboarder, veti fi incantati in a incerca parcul  perfect echipat. Statiunea de ski Kirchberg ofera o multitudine de activitati suplimentare pentru a va distra. Exista posibilitatea de a va da cu sania, un patinoar, puteti face drumetii sau juca curling sau bowling cu prietenii. Mai mult, aveti la dispozitie o  sala de sport moderna, sauna de relaxare,jacuzzi  si o piscina.

Cai de acces spre statiunea de ski Kirchberg

  • Cu masina: A12/Worgl/30km
  • Cu trenul: Kirchberg

Altitudininile in statiunea de ski Kirchberg

Altitudinea in statiunea de ski Kirchberg este intre  800m si 2.000m

Partiile de ski din statiunea Kirchberg

Partiile din Kirchberg satisfac toate abilitatile de schiat, dar majoritatea sunt pentru incepatori si intermediari.  50% dintre partii au  pante domoale, 42% intermediare si 8% din piste sunt o provocare pentru schiorii avansati si experti. Un sistem modern de 56 de ascensoare deservesc intreaga zona,  asigurand un  acces rapid si confortabil catre partii. In Kirchberg  gasiti 120 km de trasee montane marcate si care ofera peisaje fascinante, in inima muntilor maiestuosi.

Preturile din statiunea de ski Kirchberg

Pret Skipass: 180-196 EUR
Nocturna: Da
Snowpark: Da

Activitati in statiunea de ski Kirchberg

- Cross-country ski: 40km
- Trasee: 170km
- Snowboarding:
- Tobaggan run: 2, fiecare a 3,5km
- Altele: catarari, plimbari, ski safari, parapanta
- Copii: tubulare si lift pentru copii

Apres-ski in statiunea Kirchberg

Apres-ski in Kirchberg se bucura de o mare popularitate, mai ales din cauza petrecerilor de noapte animate cu- muzica si distractie in barurile si cluburi din zona. Exista o multime de restaurante excelente care servesc preparate din bucataria locala si internationala. Daca veti cauta divertisment suplimentar, cu un dram de lux, puteti vizita statiunea de top vecina, Kitzbuhel.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Kitzbuhel

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe