Inapoi sus
Partie de schi in Kappl, Austria
Statiunea de ski Kappl din Austria
esti aici : Ski in Austria // Ischgl // Kappl

Statiunea de ski Kappl din Austria

 

Statiunea de ski Kappl este una dintre cele mai frumoase statiuni de ski din regiunea Silvretta. Statiunea Kappl este asezata pe partea insorita a vaii Paznaun la 1258 de metri. Este locul ideal pentru cei care cauta relaxare si liniste, oferind turistilor o combinatie a unei vacante de neuitat: soare, zapada, peisaje minunate, cafenele, restaurante, hoteluri si pensiuni, o diversitate mare de activitati precum si o multime de facilitati moderne. 

Cai de ascces spre statiunea de ski Kappl

Accesul se poate face cu avionul pana la aeroportul din Innsbruck, de unde se poate inchiria o masina sau puteti apela la mijloacele de transport in comun pana la gara din Innsbruck, de unde se poate lua trenul pana la Landeck-Zams si apoi autobuzul  ( numarul 4240 )pana la Kappl. Cu masina se poate ajunge dinspre Germania, Italia si Austria se ajunge pe S16 (Arlbergschnellstrasse), iesiti din Pians si mergeti inca 15 km pe B188 (Silvretta Bundesstrassee) in directia Kappl.

Partiile din statiunea de ski Kappl

Statiunea de ski Kappl reprezinta o buna alternativa la Ischgl, cu partii aglomerate, lipsa locurilor de cazare si a preturilor ridicate. Statiunea Kappl are acces direct la 40km de partie si 9 teleferice. Partiile din statiunea Kappl sunt bune pentru schiorii incepatori si cei de nivel intermediar. Partiile de aici sunt legate prin teleferic de partiile din Sammaun, Elvetia.  Partiile de ski insumeaza in jur de 40 de kilometrii, fiind modern amenajate si ajung pana la o altitudine de 2700 de metri.
Telefericul de la Bergbahnen Kappl va transporta rapid si confortabil pana la partiile de ski.

Cele mai practicate activitati de iarna sunt: schiatul, drumetiile, sania trasa de cai si cursele cu sania pe derdelus.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Ischgl

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe