Inapoi sus
Ghetarul Hintertux | Flickr.com
Statiunea de ski Hart Im Zillertal  din Austria
esti aici : Ski in Austria // Zillertal // Hart Im Zillertal

Statiunea de ski Hart Im Zillertal din Austria

 

Hart im Zillertal face parte din regiunea de ski Fugen-Hochfugen-Zillertal si se afla la intrarea in valea Zillertal. Regiunea de ski Fugen-Hochfugen-Zillertal este o mare arena de ski cu un total de 480 km de piste de ski. Intreaga zona de ski ajunge la 3286 m altitudine (pe ghetarul Tuxer).

Statiunea de ski Hart im Zillertal este situat la partea opusa a Fügen,si este asezata  intr-o vale linistita si insorita din Zillertal. Acest sat tipic tirolez, cu o populatie de 1.150 de persoane, include mai multe catune - Haselbach, Helfenstein, Holdernach si Kohlstatt. Cei care adora muntii se vor simti minunat in acest  peisajul pitoresc al Alpilor

Partiile din statiunea de ski Hart

In statiunea de ski Hart im Zillertal veti gasi facilitati moderne pentru sporturile de iarna, astfel incat veti avea oportunitati excelente pentru schiat pe partiile perfect intretinute . In plus, un autobuz de ski gratuit va sta la dispozitie pentru a va duce in orasele vecine. Zonele de ski Spieljoch si Hochfugen au 50 km de piste, 6 telecabine, 10 telescaune, reprezentand un paradis pentru schiori si snowboarderi.

Toate aceste statiuni sunt aproape de Hochfügen Optimal - Hochzillertal si de zona de ski Spieljoch, unde va asteapta 145 de kilometrii de partii de schii. Cross-country skiing, patinajul si saniusul sunt alte activitati cu care va puteti petrece timpul pe parcursul sejurului la Hart.

Traseele montane sunt bine marcate, oferindu-va posibilitatea de a face drumetii . Statiunea Hart garanteaza conditii de top de zapada de la sfarsitul lunii noiembrie pana la sfarsitul lunii aprilie, atragand foarte multi fani ai sporturilor de iarna.

Preturi statiunea de ski Hart

  • Pret skipass: 190-210 EUR
  • Nocturna: Nu
  • Snowpark: Nu

Activitati de vara in statiunea Hart

Peisajul din valea Zillertal este ideal  pentru drumetii  pentru toate varstele si nivelurile de abilitate. Nordic Walking este foarte popular in regiune, oferindu-va un antrenament, fara prea mult efort. Daca sunteti un incepator, instructori certificati va vor sta la dispozitie . Pe langa dealurile panoramice cu vederi impresionante alpine, zona va sta la dispoztie si cu o multitudinde de lacuri cristaline.

Traseele de ciclism au o lungime de peste  300 km, trecand de-a lungul raului Ziller. Gasiti si alte oportunitati de sport,  cum ar fi tenis, golf, precum si volei.

Alte informatii despre statiunea Hart im Zillertal

Satul Hart este o combinatie minunata de traditii, wellness, cultura si delicii culinare. Oamenii sunt foarte ospitalieri, iar zona este un bun prilej pentru o evadare din viata stresanta dintr-un oras mare. Casele rustice si apartamentele confortabile va vor oferi o atmosfera relaxanta si un loc de cazare conformatabil.

Statiunea Hart este potrivita  atat pentru familii, grupuri mari si mici, garantand pe tot timpul anului o vacanta de neuitat in Alpi.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Zillertal

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe