Inapoi sus
Ischgl, Austria | Flickr.com
Statiuni de ski Galtur din Ausitria
esti aici : Ski in Austria // Ischgl // Galtur

Statiuni de ski Galtur din Ausitria

 

Una dintre cele mai mari statiuni din Austria, este statiunea de ski Galtur, fiind cel mai mare sat de ski din regiunea Silvetta. Acesta este situat la intrarea din Valea Paznaun si ofera acces la alte statiuni din regiune, precum si la statiunea elvetiana Samnaun. Populatia comunei este de aproximativ 800 de oameni. Galtur este o localitate de munte fermecatoare de un stil tipic tirolez. Lunga sa istorie de peste 600 de ani este relevata si de biserica de pelerinaj din centrul satului.

Galtur este un mic sat alpin situat in partea de vest a regiunii Tirol langa Elvetia. Hemmingway a spus o data "Este o idila alpina" si i-a dedicat o poveste. Galtur este "ridicat" in multe feluri. Mai intai de toate, este la aproximativ 1600 m deasupra marii si aceasta altitudine impresionanta are multe avantaje -  un sezon de lunga durata si multa zapada. Muntii inalti va asigura intotdeauna linistea de care aveti nevoie pentru a practica schiul sau doar pentru relaxare. In ceea ce priveste skiul, Galtur este cu adevarat de inalta clasa. 40 km de piste de ski ofera o gama larga pentru toate abilitatile. Exista o scoala de ski excelenta  pentru incepatorii dornici sa invete.

Celor carora le plac provocarile, pot sa se testeze pe partia cu posibilitate de cronometrare "Speed Strecke". Partiile nocturne functioneaza intre orele 19.30 - 23.00. Sunt 40 km de partii bine intretinute cu toate gradele de dificultate si inca 20 km de partii neintretinute.

Lifturi si ascensoare in statiunea de ski Galtur

Instalatiile de transport pe cablu din statiunea de ski Galtür sunt formate din 3 telescaune si 7 teleschiuri.

Preturile si alte informatii despre statiunea de ski Galtur

Pret Skipass: 160-200 EUR
Nocturna: Nu
Snowpark: Da

Alte activitati in statiunea de ski Galtur

Statiunea de ski Galtur este renumita si pentru sfera larga de activitati care pot fi incercate de catre vizitatori. Cross-country skiing este o adevarata aventura de-a lungul potecilor de munte si a traseelor  marcate. Zborul cu parapanta, drumetiile montane, patinajul pe role vor adauga o nota speciala pentru starea de spirit de vacanta.

Dar aceasta nu este totul din ceea ce statiunea Galtur este dispusa sa va ofere. Distractia va fi gasita in multe activitati, cum ar fi pescuitul, hanggliding, curling, ciclismul, echitatia, sala de fitness, vanatoarea, alpinismul, mountainbike, inot, squas sau tenis. In plus, renumita statiune de Ischgl este la numai cativa kilometri distanta.

Statiunea de ski Galtur este cea mai buna alegere pentru o vacanta de familie si va corespunde cerintelor dumneavoastra in cele mai mici detalii. Atmosfera este prietenoasa, spiritul traditional si linistea sunt trasaturile care caracterizeaza aceasta regiune de ski. Veti gasi aici un amestec excelent de farmec calm si de moda veche a spiritului de munte.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Ischgl

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe