Inapoi sus
Statiunea de ski Fuschlsee-hof Bei Salzburg din austria
esti aici : Ski in Austria // Salzburg // Fuschlsee-hof Bei Salzburg

Statiunea de ski Fuschlsee-hof Bei Salzburg din austria

 

Satul Fuschlsee se afla destul de aproapede Salzburg  la jumatatea drumului intre Salzburg (20 kilometri) si statiunea spa Bad Ischl (aproximativ 30 de kilometri). Astfel ca statiunea de ski Fuschlsee este usor accesibila atat cu masina cat si cu transportul public. Fuschlsee este o  destinatie perfecta pentru o iesire de cateva zile, dar numai un sejur mai lung va va permite sa vedeti toate  frumusetile naturale din  apropierea lacului Fuschl.

Activitati de iarna in statiunea Fuschlsee

In timpul iernii, patinajul pe lacul inghetat este una din cele mai mari atractii. Aveti posibilitatea si de sanius pe o pajiste, de curling sau cross-country skiing pe diverse trasee care totalizeaza 18 kilometri. Facilitati bine-cunoscute de ski  pot fi gasit la o distanta de maxim 30 de minute de Fuschl.

Cel mai apropiat se afla in zona Hintersee, transportul fiind asigurat de un autobuz de ski gratuit. Mergand la Strobl este o alta alegere buna, deoarece ofera conditii bune pentru ski si snowboard.

  • Partii de ski usoare: 20km
  • Partii de ski medii: 19km
  • Partii de ski dificile: 1km
  • Pret Skipass: 113 EUR
  • Nocturna: Nu
  • Snowpark: Nu

Activitati de vara in statiunea Fuschlsee

Daca va plac muntii si sunteti pasionat de drumetii, Fuschl am See este o alegere perfecta. Aceasta zona ofera oportunitati nelimitate, fie ca e vorba de o drumetie de o zi sau o plimbare relaxanta. Puteti practica pescuitul  in apele curate ale lacului, precum si inotul, canotajul, windsurfingul sau sa jucati volei pe plaja. Alte distractiile populare includ ciclismul montan si golful. Fuschl are, de asemenea, patru plaje publice pentru scaldat.

Datorita festivalurilor, Fuschl este indeosebi o destinatie de vara, insa puteti veni aici in orice anotimp, pentru a pleca spre Salzburg sau Wolfgangsee. Mai puteti vizita frumoasele regiuni Salzburgerland si Salzkammergut. In sat sunt restaurante cu feluri excelente de mancare si concerte, expozitii si festivaluri.

Informatii suplimentare despre statiunea Fuschlsee

Orasul Fuschlsee are drept scop de a oferi o vacanta de relaxare totala. Ar trebui sa incercati unele delicii culinare locale intr-unul din restaurante sau sa asculati muzica clasica sau concerte de jazz. Daca va place sa dansati puteti vizita discotecile locale. Daca preferati activitati mai linistite, aveti posibilitatea de a face o plimbare romantica cu sania trasa de cai.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Salzburg

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe