Inapoi sus
Flachau, Austria
Statiunea de ski Flachau din Austria
esti aici : Ski in Austria // Salzburg // Flachau

Statiunea de ski Flachau din Austria

 

Statiunea Flachau este situata la 80 km sud de Salzburg. Statiunea este un loc minunat pentru a va reface energiile, fiind o zona de munte-deal cu vai spectaculoase si aer de munte de cristal. Turistii pot explora si farmecul satelelor de munte vecine precum Zauchensee si Kleinarl, precum si obiectivele turistice din jurul orasului. Muntii care inconjoara statiunea au inaltimi de 2.000 pana la 2.600m, fiind un loc perfect pentru ciclism montan, sporturi extreme si sporturi de iarna.

Accesul in statiunea de ski Flachau

In statiunea Flachau se poate ajunge uşor cu trenul şi cu autobuzul de la Radstadt şi Altenmarkt, precum şi de la cele 2 aeroporturi la o distanta de 2 ore de mers cu maşina.

Partiile in statiunea de ski Flachau

  • 7 partii cu grad foarte redus de dificultate si 15 partii cu grad redus de dificultate, in total 26 de km
  • 30 de partii de un grad mediu de dificultate, totalizand 74 de km
  • 2 partii cu grad sporit de dificultate, si un total de 11 km

Preturi ski pass in statiunea de ski Flachau

  • pretul ski passului este aproximativ intre 190-210 Euro
  • Nocturna : Da
  • Snowpark : Da

Activitati de iarna in statiunea de ski Flachau

Statiunea Flachau ofera un paradis de ski si cele mai bune oportunitati pentru orice fel de sport de iarna. Schiorii se pot bucura de 88 km de partii ingrijite, din care 1.5 km de partii iluminate, cu 29 de lifturi moderne, care includ si sase telescaune. Puteti face de toate - ski  off-piste, cross-county si chiar ski de noapte.

Daca nu sunteti un schior profesionist, statiunea Flachau va va oferi cele mai bune conditii pentru practicarea si imbunatatirea tehnicii. Incepatorii pot apela la una  din cele patru scoli de ski locale cu instructori de ski profesionisti. Statiunea Flachau este faimoasa pentru traditiile sale in domeniul schiatului si este locul de origine a renumitului sportiv austriac Hermann Maier.

Va puteti rasfata in zona  "Salzburger Sportwelt Amade", care se intinde pe trei vai - Wagrain, Flachau si Zauchensee, incluzand 320 km de partii de ski alpin si 138 de piste individuale, compunand astfel una din regiunile cele mai mari de ski din tara. Lift Pass-ul din apropiere va da oportunitatea sa schiati sau sa faceti snowboard in alte statiuni din cadrul Salzburger Sportwelt: Altenmarkt, Filzmoos, Flachau, Goldegg, Kleinarl, Radstadt, St Johann-Alpendorf, Zauchensee.

Statiunea Flachau este direct legata prin ski lift de zona Wagrain. Statiunea Flachau poate imbunatati calitatea zapazii naturale prin intermediul celor 300 tunuri de zapada. Pe langa schi, statiunea Flachau ofera conditii perfecte pentru iubitorii de snowboard si sanius. De asemenea, puteti beneficia de facilitati de patinaj sau chiar juca tenis in sali de sport dotate perfect.

Activitati de vara in statiunea Flachau

Vara statiunea Flachau este  fermecatoare, cu privelisti uimitoare, dealuri alternative, cascade superbe si pajisti verzi cu flori. Aveti o multime de posibilitati de activitati: un tur de ciclism in jurul lacurilor sau de mers pe jos pe  traseele existente. Lacurile sunt renumite pentru frumusetile lor, calitatea apei excelente si posibilitati de scaldat.

Jucatorii de golf pot practica activitatea lor preferata si gasiti cursuri de mini golf (Radstadt, Goldegg si Fuschl am See), disponibile pentru toate abilitatile. Exista chiar si un teren de vara pentru sanie, care se intinde pe o lungime de 850 m - doar pentru fanii de aventuri interesante. Alte oportunitati includ excursii agricole, plimbari si concerte in aer liber.

Informatii suplimentare despre statiunea de ski Flachau

Desi este una dintre cele mai bune alegeri pentru o vacanta de sport, ceea ce Flachau ofera turistilor inseamna mult mai mult. Restaurantele top-class, barurile si cluburile va ofera divertismentul de  care aveti nevoie. Restaurante locale rustice va vor oferi o experienta unica prin gustarile cu specific austriac. In plus, preturile sunt  foarte rezonabile. Din inima muntilor din Austria, Flachau va poate oferi  tot ceea ce aveti nevoie pentru o vacanta perfecta!

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Salzburg

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe