Inapoi sus
Kitzbuhl | Flickr.com
Statiunea de ski Aurach din Austria
esti aici : Ski in Austria // Kitzbuhel // Aurach

Statiunea de ski Aurach din Austria

 

Statiunea de ski Aurach este una de dimensiuni mai mici si se afla la doar cativa kilometri de renumitul Kitzbuhel in mijlocul Alpilor in regiunea Tirol. Se afla in apropierea Parcului Aurach Wildlife, un parc cu animale salbatice. Partiile de ski din Aurach sunt legate de Welt Wilder Kaiser Brixental, una din cele mai vaste regiuni de ski din Austria.

Partiile de ski din statiunea Aurach

Pistele de ski din Aurach sunt centrate in jurul a 4 domenii: Kitzbuhel, Kirchberg, Jochberg si Pass Thurn, oferind posibilitatea pasionatilor de acest sport sa nu foloseasca acelasi schi-lift de doua ori. Statiunea Aurach este fantastica si o recomandam celor experimentati in schi, acestora fiindu-le pregatite o multime de provocari printre care si un numar mare de trasee neamenajate. Cei care sunt incepatori in domeniul schiului pot lua lectii de ski in una din scolile care se gasesc aici, scoala de ski Kitzbuhel numarand aproape 400 de instructori de ski.

Alte informatii despre statiunea Aurach

Statiunea de ski Aurach este un adevarat paradis pentru snowboarderi , aici organizandu-se mai multe concursuri internationale. Kitzbuhelerhorn este o zona foarte cunoscuta in lume unde se poate practica snowboardingul la cele mai inalte standarde.

Viata de noapte este una foarte linistita, iar cei care doresc mai mult pot ajunge cu usurinta la mult mai animatul Kitzbuhel. In afara de ski, vizitatorii se poat bucura de restaurantele si barurile aflate in zona si de frumosul Wildpark.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Kitzbuhel

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe