Inapoi sus
Zona Zillertal | Flickr.com
Statiunea de ski Achensee din Austria
esti aici : Ski in Austria // Zillertal // Achensee

Statiunea de ski Achensee din Austria

 

Achensee este centrul de cros de ski al regiunii Tirol. Statiunea de ski Achensee este preferata de schiori pentru calitatiea pregatirii partiilor si peisajului splendid. Regiunea este unica datorita combinatiei de piste usoare pe marginea lacului si vaile muntilor Karwendel, natura salbatica a pistelor "Guffert" spre idilicul sat Steinberg. Exista si partii ce pot fi acoperite cu zapada manual, astfel incat acoperirea cu zapada sa fie suficienta.

Regiunea de ski Achensee este formata din cinci localitati diferite: Achenkirch cu zona de ski "Christlum" (930 m - 1.780 m); apoi Maurach si zona "Rofan" cu altitudinea intre 935 m si 1.840 m (cea mai mare din regiunea Achensee); Pertisau cu zona de ski "Karwendel" (940 m - 1.491 m); satul Steinberg si "Rofanlifte" (1.050 m - 1.250 m) si Wiesing cu zona de ski "Astenberg si Buhellifte" (600 m - 900 m).

Accesul la statiunea de ski Achensee

Puteti ajunge in regiunea Achensee cu masina, trenul sau avionul. Cu automobilul, pe drumul dinspre autostrada Inn Valley (A12) si drumul ce duce spre Achensee, sau autostrada Munchen - Innsbruck. Trenul il puteti lua din Jenbach sau Tegernsee, apoi mergeti cu autobuzul sau taxiul. Pe calea aerului puteti veni din Munchen (120 km) sau Innsbruck (40 km), completand drumul pana in statiune cu autobuzul sau taxiul.

Partille din statiunea de ski Achensee

Statiunea de ski Achensee cuprinde peste 50 km de partii (14 km pentru incepatori, 25 km de piste de nivel intermediar si 11 km de piste dificile) deservite de 21 teleschiuri, 8 telescaune si 2 telecabine. Avand altitudinea cea mai mica de 600 m si zona de ski cea mai inalta la 1.840 m, regiunea Achensee beneficiaza de un sezon de iarna ce tine din decembrie pana la inceputul lunii aprilie. 

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Zillertal

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe