Inapoi sus
Abtenau, Austria
Statiunea de ski Abtenau din Austria
esti aici : Ski in Austria // Salzburg // Abtenau

Statiunea de ski Abtenau din Austria

 

Statiunea de ski Abtenau face parte din landul Salzburg. In sezonul de iarna statiunea Abtenau este una dintre cele mai frumoase statiuni de ski din aceasta zona. Ca si zona de ski, Abtenau face parte din zona de ski de vest, numita Dachstein.

Accesul in statiunea de ski Abtenau

Exista 3 aeroporturi aflate la 2 ore distanta cu masina de statiunea de ski Abtenau. Aeroportul Salzburg este cel care se afla cel mai aproape, la doar o ora de condus. Un alt mijloc de transport (care ofera peisaje de o frumusete extraordinara) este trenul. Cea mai apropiata statie de cale ferata (Golling) este la 19 km.

Partiile de ski din statiunea Abtenau

Partiile de ski reprezinta principala atractie turistica din zona, acestea fiind in numar de 37. Partiile de ski din statiunea Abtenau au o altitudine relativ mica, asa ca acoperirea cu zapada variaza. Pantele sunt moderate si perfecte pentru incepatori si pentru cei de un nivel mediu in acest sport.

Unul dintre cele mai moderne ski-lifturi din Austria a fost construit in Abtenau, cele7 telecabine ofera o priveliste mirifica a Alpilor si au o capacitate de transport de 5.362 de schiori pe ora. O combinatie formata dintr-un telescaun cu o capacitate de sase locuri si o telegondola de opt locuri transporta copii si adultii pana in varful muntelui pe tot parcursul anului pentru a practica schi, drumetii sau sanius.

ski se poate face nu doar in statiunea insasi, cu un abonament special la teleferic veti putea schia sau face snowboard in statiunile Annaberg, Gosau, Katrin - Bad Ischl, Krippenstein, Obertraun/Dachstein si Rußbach.

Activitati de iarna in statiunea de ski Abtenau

In afara partiilor pentru fiecare nivel de pregatire (zonele inferioare aflandu-se chiar in centrul localitatii), in aceasta regiune se gasesc si piste amenajate pentru ski fond si o pista de sanius de 3 km, toate acestea fiind dotate cu instalatie nocturna.

Pe partiile de ski se poate practica si snowboard-ul. Datorita gradelor diferite de dificultate, aceste sporturi de iarna pot fi practicate de oricine. In statiune au loc in fiecare an concursuri internationale de ski la un inalt nivel competitional.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din regiunea de ski Salzburg

 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe